Vi levererar till hela Sverige

Välkommen som återförsäljare!


Bakeriets produkter säljs genom ost - delibutiker, te- kaffehandel, gårdsbutiker och dylikt. Vi finns även med på en del mässor med inriktning på delikatesser och andra varor av hög kvalitet. De produkter vi erbjuder återförsäljare är våra unika pepparkakor och biscotti. 

Vid beställning väljer du själv antal förpackningar, ingen order är för liten. Dock under oktober - december packas och säljs  pepparkakorna endast i hel kartong (35 förpackningar ink. 1 provsmaksförpackning)  Samtliga produkter är försedda med unika  streckkoder.

Order över 3.000 kronor exkl. moms skickas fraktfritt. För order där under debiteras  100 kr exkl. moms för frakt.Vårt Sortiment


Pepparkakor

Pepparkakor, 180g

En rustik pepparkaka bakad på både sikt och fullkorn av dinkel, med smör och rikligt med goda kryddor. 
Skuren, inte kavlad.
Bakas och efterfrågas hela året.

Netto 180g Pepparkakor, 1kg

En rustik pepparkaka bakad på både sikt och fullkorn av dinkel, med smör och rikligt med goda kryddor. 
Skuren, inte kavlad.
Bakas och efterfrågas hela året.

Netto, 1 kg


Biscotti

Choklad & chilli Biscotti

En nötfri biscotti med underbar chokladsmak.  Mörk choklad,  kross av rostad kakaoböna och heta chiliflakes.

Netto 120 g
Storförpackning 600 g, ca 200 biscotti

Saffran & mandel Biscotti

En mandelbiscotti som framför allt är omtyckt i juletid, men bakas hela året.
32 procent sötmandel och  äkta ekologiska saffranspistiller som vi mortlar.

Netto 120 g
Storförpackning 600 g, ca 200 biscotti

Nötchoklad Biscotti

En biscotti för alla valnöts älskare,  25 procent valnötter och en härligt mörk och fin choklad. Detta är den möraste av våra Biscotti.

Netto 120 g
Storförpackning 600 g, ca 200 biscotti

Mandel & dinkel Biscotti

En klassisk mandelbiscotti, 32 procent sötmandel. Samtliga ingredienser är ekologiska.

Netto 120 g
Storförpackning 600 g, ca 200 biscotti


Våra förpackningar

En bra förpackning för skorpor ska hålla fukten ute, inte släppa ut något fett, bevara aromen, skydda skorporna från att gå sönder samt skydda mot ljusets påverkan till härskning. Dessutom är ju emballaget den tyste marknadsföraren som skall locka kunderna fram till hyllan eller korgen. Detta svarar vårt emballage upp emot.

Alla förpackningar är försedda med den märkning som krävs för konsumentens trygghet. Dessutom är de näringsvärdesdeklarerade. Samtliga produkter är försedda med streckkod, unik för varje sort.Önskar du bli återförsäljare

Bra att veta om våra produkter...


Näringsvärde

Samtliga våra produkter är näringsdeklarerade på respektive etikett, trots att det ännu inte är obligatoriskt.

Allergener

Vi skiljer de olika sorterna noggrant åt i bakningens olika moment. Dessutom har vi mycket höga krav på både noggrannhet och hygien. Risken för att allergener kan förekomma i fel produkt är mycket liten, men den finns. Nötter och mandlar av olika slag används i Bakeriet. Ägg finns i biscottigruppens produkter. Mjölk och smör används endast i kardemummaskorporna. Pepparkakorna innehåller smör. Den choklad vi använder innehåller inte mjölk.
Enligt senaste förordningen om livsmedelsinformation till konsumenten så måste ämnen eller produkter som orsakar allergi eller intolerans märkas tydligt. I Bakeriet gör vi detta genom att markera alla allergener med versaler i innehållsdeklarationen. Det handlar om spannmål, ägg, mjölk, smör och olika sorters nötter och mandlar.

Innehållsdeklaration

Alla ingående ingredienser deklareras i fallande skala. Helt i enlighet med gällande livsmedelslag.

Hållbarhet

Skorpor är en konserverad produkt och därav mycket hållbara. Det förutsätter att de förvaras torrt, svalt och gärna mörkt. Detsamma gäller för våra pepparkakor.Hållbarheten varierar mellan fem och tio månader beroende på produktsort. Alla paket är datummärkta med ”Bäst före: månad och år”. 

Miljö

I Bakeriet tar vi ansvar för miljön, bland annat genom att källsortera allt förekommande avfall i verksamheten.
Emballaget på våra produkter är enkelt att källsortera. Ytteremballaget som papper och påsen som plast.Vi är stolta att berätta....

Våra Mandel- och dinkelbiscotti belönades med Guld vid SM i Mathantverk 2007. Motiveringen löd: ”En skorpa med välbalanserad smak, välgräddad vilket ger god mandelkaraktär.” 
Det var fantastiskt att få denna utmärkelse för våra goda biscotti.


Våra återförsäljare